arrangementen boergondisch

 

Een aantal van onze deelnemers biedt u ook educatieve activiteiten aan.Met de klas de boer op.

Bij paardenmelkerij "De edelweiss" bied een leeromgeving waar groepen kennis op kunnen doen over landbouw, natuur en milieu.
Kijk op www.paardenmelkplanet.nl voor meer info.Excursie rundveehouderij en ijsboerderij.
Op afspraak verzorgen wij een excursie op ons bedrijf. Wij vertellen alles over de rundveehouderij. Gaan met iedereen bij de melkrobot kijken. Uiteraard ook bij de kleine kalfjes, zodat je zelf kunt ervaren hoe het er in een huidig melkveebedrijf aan toe gaat.
Daar hoort een heerlijk zelfgemaakt ijsje bij. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. www.ijsboerderijheidehoeve.nlAltijd al willen weten hoe kaas gemaakt word.

Wij vertellen het tijdens een excursie. Kaasproeven met een beker karnemelk ontbreekt ook zeker niet op het programma. Kijk voor meer informatie op onze website www.kaasboerderijossenblok.nlLeven en wonen van 1900 t/m 1965
Onze rondleidingen hebben een hoog educatief gehalte over het leven, wonen en werken van 1900 t/m 1965 in West-Brabant.
www.oudeplatteland.nl


 


Voor jong en oud een belevenis.
Educatie op onze Kwekerij en Imkerij is voor jong en oud een belevenis. Kom kijken en beleef de wereld van de bijen, en laat je inspireren hoe zij de lekkere honing maken. Wat doen zij met het stuifmeel ,en voor wie is dat dan. Daarnaast kan je een heerlijke wandeling in de tuin maken, waar alle bloemen en planten te zien zijn. De kinderen kunnen in de speeltuin hun energie kwijt, terwijl u kunt genieten van een bakje koffie met een heerlijk toetje van Aardbeien met slagroom.
De Educatie is vanaf eind maart tot eind oktober, bel voor een afspraak, of kom langs.
Kwekerij en Imkerij Den Hill
Hilsebaan 91, 4873 LH Etten-Leur
Tel 076-5015102 mobiel 06-30280783
www.bijendenhill.nl