boer-gondisch welkom


Open hier onze actuele brochure 2021.


Laatst bijgewerkt 25.07.21Boer-gondisch West Brabant, ingeklemd tussen het Hollands diep en het Vlaamse België, waar het Brabantse leven goed is. Het land waar de boeren van oudsher hun inkomsten uit haalden en nu hun handen ineen hebben geslagen om ook u te laten meegenieten.

In de polders en bossen liggen 20 bedrijven die u op een van oudsher gastvrije manier willen begroeten. Laat u verrassen en zie hoe producten van vandaag en gisteren tot stand komen of kwamen. Plan uw eigen route met auto, bus of met de haren in de wind op de fiets.

boer-gondisch west-brabant

De vereniging Boer-gondisch West-Brabant is begin 2005 opgericht. De vereniging bestaat uit een aantal bedrijven die recreatieve en/of toeristische activiteiten aanbieden op het platteland van West-Brabant. Deze bedrijven willen u laten genieten van het prachtige West-Brabantse agrarische cultuurlandschap. Maar ook vooral van de gastvrijheid van de ondernemers en in het bijzonder hun streekproducten.

proeven

De vereniging heeft tot doel:
• De belangen van haar leden met betrekking tot recreatie en toerisme op het platteland behartigen;
• Het bevorderen van recreatie en toerisme binnen haar werkgebied door het gezamenlijk in de markt zetten van recreatieve producten.

Boergondisch dagje uit